onsdag, 22. maj 2019

Kom godt i gang

For leverandører til skiltebranchen og den grafiske branche

Her kan du snarest læse mere om hvordan du kommer godt igang med at bruge den nye SkilteBranchen.dk, som vi har opdelt i to dele: SkilteBranchen.dk med nyheder, find skiltefirmaer, Jobs i branchen samt Køb & salg af brugt udstyr. Her vil brugerne også få mulighed for selv fremover at opslå artikler på SkilteBranchen.dk. 

Artikler vil fremover kunne skrives via SkilteBranchen.dk - MIN KONTO - TILFØJ POST - VÆLG ARTIKEL og så er du parat til at kunne skrive en artikel. 

Derudover så er der etableret et helt nyt og selvstændigt platform under SkilteBranchen.dk som hedder SkilteLeverandor.dk - her vil du finde branchens leverandører og du kan opslå events kurser mm. 

Login til hhvs SkilteBranchen.dk og SkilteLeverandor.dk er separat, da førstnævnte er både for producenter og slutbrugere, mens sidstnævnte SkilteLeverandor.dk er kun for producenter.

Med SkilteLeverandor.dk (som er en integreret del af SkilteBranchen.dk) får du som leverandør til skiltebranchen og den grafiske branche et unikt værktøj fyldt med fordele for leverandører som ønsker øget synlighed overfor branchens produktionsfirmaer.

Få bedre konkurrenceevne
SkilteLeverandor.dk er et af de mest moderne og effektive markedsføringsværktøjer du kan få. 

Bliv produktionsfirmaernes foretrukne valg
Levér det som produktionsfirmaerne har brug for - og de vil belønne dig for det. - vi har også indbygget FAVORITLISTE så det er let at finde dine produkter

Øg omsætningen og reducér markedsføringsudgifter og support

Med SkilteLeverandor.dk's mange muligheder har du mulighed for at spare på udgifter til traditionelle, trykte kataloger

Stamoplysninger som Leverandør

Stamoplysninger om din leverandørvirksomhed er gratis* at have med. 

Får du ændringer i de vidste oplysninger, eller gerne vil have din virksomhed med, så send os en mail på support@skilteleverandor.dk.

* Ved nyoprettelse af leverandørvirksomhed koster det et gebyr på 850 kr plus moms. Tilføjelser og opdatering er gratis.

Her samler vi leverandøroversigt over produkter til skilte og den grafiske branche.

JoomBall - Cookies

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, så du ikke går glib af nyheder fra os

Vi spammer ikke din mailboks og du kan altid melde fra.